RO EN
The cart is empty

SONAE SIERRA: Crestere de 31% a profitului net, in trimestrul intai

Sonae Sierra a inregistrat pentru primele trei luni ale anului un profit net de 16,6 milioane EUR, fata de 12,6 milioane EUR pentru aceeasi perioada a anului trecut, reprezentand o crestere de 31%.
Profitul net al companiei a crescut semnificativ in primul trimestru, pe fondul rezultatelor bune ale portofoliului de centre in exploatare, intarirea activitatilor de furnizare a serviciilor - odata cu semnarea a 4 noi contracte de servicii de dezvoltare - si prin castigurile realizate din vanzarea investitiilor.
Sonae Sierra si-a urmarit cu succes punerea in aplicare a strategiei sale de reciclare a capitalului. Compania si-a diluat pozitia detinuta in cadrul fondului Sierra Portugal Fund prin vanzarea a 25% din participatiunile la Madison International Realty. In plus, Sonae Sierra a incheiat tranzactia de vanzare a centrului Boavista Shopping din Sao Paolo, Brazilia, si a 41% din participatiunea la centrul comercial LOOP5 din Weiterstadt, Germania. In ciuda scaderii participatiunii in aceste investitii din Europa, compania a ramas in continuare administratorul acestor centre comerciale si al fondului si in paralel va aduce o infuzie de capital pentru finantarea activitatilor de extindere.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter