RO EN
The cart is empty

SIEMENS da semnalul sustenabilitatii la conferinta Natiunilor Unite

Osram, subsidiara a grupului Siemens, a transformat statuia Mantuitorului Hristos de pe muntele Corcovado intr-un simbol pentru sustenabilitate, cu ocazia Conferintei Natiunilor Unite pe tema dezvoltarii sustenabile, care se desfasoara in Rio de Janeiro in perioada 20 - 22 iunie. Trei sute de proiectoare LED de ultima generatie de la compania, ilumineaza statuia care este una dintre cele sapte minuni ale lumii. Pentru a marca a 80-a aniversare a statuii, Osram a echipat monumentul cu tehnologie de iluminare de ultima ora. Noul sistem LED reduce necesarul de energie pentru iluminarea statuii de 40 de metri cu mai mult de 75%. Solutiile de management al iluminarii (lighting management), alaturi de produsele de iluminat cu eficienta ridicata pot genera economii de energie de pana la 80%. Iluminatul artificial reprezinta aproximativ 20% din consumul mondial de electricitate.  
 
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter