RO EN
The cart is empty

SCHINDLER: Echipa din Elvetia castiga cele mai mari onoruri la Schindler Award 2010

Proiectele castigatoare au fost anuntate pe data de 14 Ianuarie la ceremonia speciala a Schindler Award ce a avut loc la KOSMOS din Berlin, Germania. Trei studenti de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Bern au castigat premiul intai la competitia de arhitectura Schindler Award, desfasurata de catre compania Schindler. Competitia, care provoaca tinerii arhitecti la proiecte urbane fara bariere ("acces pentru toti") ofera de asemenea premii pentru scolile de arhitectura, iar anul acesta premiul 1 merge la Universitatea Tehnologica UFA din Rusia.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter