RO EN
The cart is empty

SALAJ: Licitatie pentru un sector de 650 milioane euro din Autostrada Transilvania

Contractul de proiectare-executie pentru cei 80 de kilometri ai autostrazii Transilvania de pe teritoriul judetului Salaj ar putea fi semnat in primavara anului viitor, valoarea lucrarilor fiind de 650 de milioane de euro, potrivit precizarilor facute marti, la Zalau, de directorul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga.
"In ceea ce priveste autostrada, sunt 80 de kilometri pe teritoriul judetului Salaj. In luna iulie, anuntul de participare va fi pe SEAP. Depunerea ofertelor este undeva in luna noiembrie, evaluarea, ca termen, undeva in februarie-martie 2019 si, in ipoteza in care nu vom avea contestatii, semnarea contractului in martie-aprilie anul viitor. Este un contract de tip proiectare si executie. Valoarea totala a lucrarilor pe judetul Salaj este de aproximativ 650 de milioane de euro, fara TVA", a declarat Narcis Neaga, intr-o conferinta de presa.
Acesta a adaugat ca pentru tunelul Meses, care este pe traseul autostrazii, se va realiza actualizarea studiului de fezabilitate in perioada septembrie-octombrie.
"Traseul este impartit in loturi, in patru loturi cu media aproximativa de 20 de kilometri pe lot. Proiectarea va dura intre sase luni si un an de zile si lucrarile, daca proiectul este bun, cam doi ani, doi ani si jumatate. Depinde si de relief si de zona pe care o strabate. Finantarea este pe fonduri europene", a mai precizat directorul CNAIR.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter