RO EN
The cart is empty

ROGBC: Schneider Electric este compania sustenabila a anului 2011

Subsidiara din Romania a Schneider Electric a primit o importanta distinctie din partea Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si anume, premiul ”Compania Sustenabila a Anului”, pentru eforturile sustinute, depuse in 2011, privind promovarea eficientei energetice, a producerii de energie ”curata” si a generarii de practici de consum care sa respecte si sa protejeze mediul inconjurator. In plus, Schneider Electric si-a asumat un angajament dinamic privind Responsabilitatea Sociala Corporativa, simbolizata prin Barometrul Planeta & Societatea, care publica, in fiecare trimestru, progresele realizate de companie in toate domeniile de dezvoltare durabila. RoGBC acorda Schneider Electric Romania Premiul ”Compania Sustenabila a Anului 2011”.
 
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter