RO EN
The cart is empty

RENEXPO incepe pe 17 noiembrie, la Sala Palatului

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - al VIII-lea Targ si Conferinte pe Energie + Eficienta, va asteapta incepand de maine la Sala Palatului din Bucuresti, cu idei, solutii inovatoare si transfer de know-how. Evenimentul se va desfasura timp de 2 zile, intre 17-18 noiembrie 2015, la Sala Palatului, oferind pentru a VIII-a oara cea mai complexa platforma de business in domeniul energiei si eficientei energetice din Romania.
Compania REECO, alaturi de expozanti, participantii la conferinte, vizitatorii targului, institutiile partenere, partenerii media si sustinatorii nonfinanciari, continua sa actioneze pentru un viitor energetic mai curat.
Editia din acest an abordeaza tematici pentru un viitor sustenabil, concentreaza intr-un singur loc factori de decizie, investitori, beneficiari si faciliteaza transferul de know-how. O atentie deosebita va fi acordata tematicii de eficienta energetica, dat fiind impactul pe care acest domeniu il are asupra economiei, mediului, securitatii energetice nationale, precum si beneficiilor sociale ale acestuia asupra Romaniei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter