RO EN
The cart is empty

RENEXPO: A VIII-a editie are loc in luna noiembrie, la Sala Palatului

A devenit deja o traditie ca in luna noiembrie toti jucatorii cheie sa isi dea intalnire la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, Platforma Romaniei pentru energie regenerabila si eficienta energetica. Evenimentul va reveni in 2015 cu cea de-a VIII-a editie, intre 18-20 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Editia din acest an isi propune sa abordeze tematici pentru un viitor sustenabil, sa concentreze intr-un singur loc factori de decizie, investitori si beneficiari si sa faciliteze transferul de know-how. O atentie deosebita va fi acordata tematicii de eficienta energetica, dat fiind impactului pe care acest domeniu il are asupra economiei, mediului, securitatii energetice nationale , precum si beneficiilor sociale ale acestuia asupra Romaniei.
Partea de expozitie a evenimentului va gazdui companii din domenii ca: energie solara fotovoltaica, hidroenergie, eficienta energetica, biomasa, biogaz, cogenerare, consultanta energetica, servicii de finantare si altele. Printre expozantii care si-au rezervat deja spatiul la targ se numara: Caleffi Romania, C Geangu Consulting S.R.L., CINK Hydro-Energy k.s., Global Hydro Energy GmbH, Superlit Romania S.A., Voith Hydro S.R.L. si altii.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter