RO EN
The cart is empty

RENEXPO: 50 de companii din 12 tari si-au expus produsele la targ

Cel de-al VIII-lea Targ si Conferinte pe Energie + Eficienta - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, s-a aflat din nou la Sala Palatului din Bucuresti, intre 17-18 noiembrie 2015. Editia din acest an a evenimentului a acordat o atentie deosebita eficientei energetice, datorita impactului pe care aceasta o poate avea asupra economiei, mediului si beneficiilor sociale la nivelul Romaniei.
"RENEXPO® isi consolideaza an de an statutul de platforma ideala de business pentru persoanele cheie din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Cea de-a VIII-a editie a evenimentului a concentrat timp de doua zile la Sala Palatului din Bucuresti, factori de decizie, investitori si beneficiari care au aprofundat tematici pentru un viitor sustenabil. Ca in fiecare an, salutam intrarea pe piata a noilor expozanti. Anul acesta companii din Marea Britanie si Stale Unite ale Americi au completat lista expozantilor. Dorim sa le multumim tuturor partenerilor, sponsorilor, expozantilor, participantilor la conferinte, care ne-au insotit si in acest an si care certifica prin prezenta lor, nivelul profesionist al RENEXPO®!", declara Gabriela Bujenita - Project Manager RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter