RO EN
The cart is empty

REECO: Cea de-a sasea editie a targului Enreg s-a incheiat pe 11 aprilie

ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare eveniment pe energie regenerabila din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia impreunacu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intalnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, a reunit pentru a sasea oara experti si persoane cu putere de decizie in domeniu. Evenimentul a avut loc intre 09-11 aprilie 2014 la Expo Arad.
"Domeniul energiei regenerabile traverseaza o perioada de tranzitie si maturizare, iar aceasta situatie isi lasa inevitabil amprenta pe cei care activeaza in domeniu. In pofida unei reale scaderi a investitiilor in energiile regenerabile, exista semnale optimiste care demonstreaza ca acest sector ramane in continuare atractiv pentru Romania. Cea de-a sasea editie ENREG ENERGIA REGENERABILA® impreuna cu a doua editie PV Platform Romania a adus in atentia vizitatorilor tematici noi si inovative in domeniu. Evenimentul a gazduit 55 de expozanti din 7 tari europene, pe o suprafa expozitionala de aproximativ 1500m², care au fost vizitati de 1150 de specialisti", a declarat Managerul de Proiect, Timea Szanto.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter