RO EN
The cart is empty

NEZER: Concurs de proiecte pentru eficientizarea energetica a cladirilor

Ne face o mare placere sa va anuntam ca in aprilie a fost demarat concursul de proiecte "Creativitate si energie pentru maine!" organizat de ISPE Bucuresti in colaborare cu Primaria Timisoara in cadrul proiectului european NeZeR "Promotion of smart and integrated NZEB renovation measures in the European renovation market" (www.nezer-project.eu).
Proiectul NeZeR promoveaza implementarea si integrarea masurilor de renovarea a cladirilor rezidentiale si dezvoltarea SRE in scopul cresterii eficientei energetice si atingerea performantei energetice cladire cu consum de energie aproape zero.
In cadrul NeZeR sunt prezentate pachete de solutii de renovare NZEB, cazuri de succes de renovarea cladirilor existente si identificarea barierelor tehnice aparute in derularea acestor proiecte, analiza comparativa din punct de vedere tehnic, economic, financiar si social a masurilor NZEBR fata de renovarea traditionala, precum si planul municipal de actiune pentru NZEBR - un adevarat ghid pentru dezvoltarea de planuri de actiune similare in alte orase europene.
In cadrul proiectului NeZeR, in fiecare tara partenera se organizeaza la nivel national cate o competitie de proiecte cu scopul de a obtine solutii viabile pentru cresterea performantei energetice a cladirilor rezidentiale existente.
Tema concursului este cresterea performantei energetice a unui bloc de locuinte S+P+4 in scopul obtinerii unei cladiri cu consum de energie aproape de zero (NZEB) prin realizarea de lucrari de renovare majora.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter