RO EN
The cart is empty

MT: Gara Brasov, inclusa in planul de reabilitare a caii ferate Brasov-Sighisoara

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca Gara Brasov urmeaza sa fie modernizata, aceasta fiind cuprinsa in proiectul de reabilitare a liniei de cale ferata Brasov-Sighisoara. Ministrul Transporturilor a precizat ca reabilitarea Garii Brasov este cuprinsa in proiectul de reabilitare a liniei de cale ferata Brasov-Sighisoara, investitia de modernizare a acesteia urmand sa depaseasca valoarea de 40 de milioane de euro.
„Asteptam decizia de la instanta pentru contestatia care a fost facuta la tronsonul de cale ferata Brasov-Sighisoara. De indata ce vine, semnam contractul de proiectare-executie pentru tronsoanele 1 si 3 din Brasov-Sighisoara. Tronsonul 1 include si Gara Brasov, deci in momentul in care semnam contractul si gara va intra in modernizare, e in acest proiect de 700 de milioane”, a precizat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter