RO EN
The cart is empty

ME: Romania a participat in premiera la targul Project Lebanon 2014

Ministerul Economiei a organizat, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania, prima participare a Romaniei cu pavilion national la Targul International “Project Lebanon 2014”, care s-a desfasurat in perioada 3-6 iunie 2014, la centrul expozitional BIEL din Beirut, Liban.
Acest eveniment expozitional, ajuns la cea de-a 19-a editie, a avut doua componente: o componenta in domeniul materialelor de constructii si serviciilor iar cealalta in domeniul energiei.
În standul Romaniei, amenajat in Pavilionul Central, pe o suprafata de 84 mp, au expus 7 firme reprezentative din domeniul productiei de materiale pentru constructii: SC ADEPLAST SA, SC CARBOPLAK SRL, SC ITAL-KOL SRL, SC FABRYO CORPORATION SRL, SC KAI CERAMICS SRL, SC NANOCHEM SRL, SC PROHEAT INSTALATII SRL).
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter