RO EN
The cart is empty

MANGALIA: Au inceput lucrarile de constructii la blocul ANL pentru tineri

Agentia Nationala pentru Locuinte a demarat lucrarile de constructie pentru mai multe unitati locative destinate specialistilor din sanatate, care profeseaza la Spitalul Municipal Mangalia. In acest sens, Primaria Mangalia a dat in folosinta gratuita catre A.N.L. un teren de 3285 mp, pe care se construieste un bloc de locuinte, destinate cadrelor medicale. Lucrarile au demarat, recent, imobilul urmand sa cuprinda un numar de 16 apartamente si garsoniere. Managerul Spitalului Municipal, Alina Nitoi, a declarat ca un astfel de proiect era asteptat de mult timp, de comunitatea medicala din sudul judetului Constanta. Proiectantul cladirii este compania Popaescu&Co din Bucuresti, iar antreprenorul constructiei este societatea Colen Impex. Termenul de finalizare este stabilit in luna septembrie a acestui an.
„Avem nevoie de medici pe anumite specializari deficitare, iar una dintre conditiile puse de medicii care ar putea veni la noi in spital, se refera la asigurarea unei locuinte de serviciu. De aceea, constructia acestor locuinte este o garantie ca vom putea aduce medici noi, la Spitalul Municipal Mangalia”, a afirmat managerul unitatii medicale. Directorul institutiei a mai precizat ca, la inceputul acestui an, a demarat procedura de nominalizare in vederea repartizarii unei locuinte de serviciu catre un cadru medical al spitalului. Imobilul se afla in statiunea Olimp, bloc C2, urmad a se da in folosinta beneficiarului, in cel mai scurt timp. In aceeasi zona unde se construieste acum blocul pentru medici, ANL va incepe, intr-o etapa ulterioara, lucrarile la locuinte in regim de inchiriere, pentru tinerii Mangaliei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter