RO EN
The cart is empty

DTZ: Mihaela Petruescu este noul Head of Property Management Department

Incepand cu luna aprilie 2015, Mihaela Petruescu este noul Head of Property Management al DTZ Echinox. Mihaela va coordona portofoliul de clienti existenti si va continua procesul de dezvoltare a serviciilor de property management ale DTZ, punand accentul pe noi directii de consultanta atat pentru dezvoltatori si proprietari, cat si pentru chiriasi.
Mihaela Petruescu s-a alaturat echipei de retail DTZ in iulie 2014, avand ca principala responsabilitate coordonarea activitatii de inchiriere din centrele comerciale sub administrarea DTZ Echinox: Sibiu si Suceava Shopping City, in proprietatea Argo Real Estate si Felicia Shopping Center Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si a fost implicata in procesul de inchiriere a unor proiecte precum Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, din portofoliul NEPI, Promenada Mall Targu-Mures, in proprietatea AEW Europe si Jupiter City Pitesti, proiect detinut de Jupiter Group Romania.
 
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter