RO EN
The cart is empty

CMC: Inaugurare a unui nou centru pentru consilierea somerilor, la Brasov

Joi, 12 iulie 2012, va avea loc in Brasov, lansarea oficiala a Centrului PICAS Brasov din str. Harmanului nr 15A. Evenimentul va avea loc intre orele 09 – 14, in cadrul unui seminar de diseminare a rezultatelor obtinute in primele sase luni de activitate ale centrului PICAS Brasov si a rezultatelor generale ale proiectului PICAS. La lansare vor participa dna. Ana Elisabeta Fleseriu - subprefect al judetului Brasov, dl. Romer Ambrus Sandor - director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
Pana in prezent, peste 800 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca in constructii s-au adresat Centrului PICAS Brasov. Acestea au vizat posturile disponibile oferite de cele 227 de companii din sectorul de constructii care au apelat la serviciile centrului.
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter