RO EN
The cart is empty

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ: Parteneriat public privat pentru constructia SRU Cluj

Urmare a memoriilor transmise si a demersurilor pe care Consiliul Judetean Cluj le-a initiat in acest sens pe langa Guvernul Romaniei, in sedinta de ieri a executivului a fost aprobat Memorandumul privind demararea constructiei a sase spitale regionale de urgenta prin parteneriat public-privat, printre care si Spitalul Regional de Urgenta Cluj. Prin memorandumul inaintat de Ministerul Sanatatii si aprobat de Guvernul Romaniei s-a decis ca edificarea Spitalului Regional de Urgenta Cluj reprezinta o prioritate absoluta, alaturi de cel din Iasi, aceste doua centre cu traditie in medicina intampinand si cele mai mari probleme in ceea ce priveste infrastructura spitaliceasca. Numai in municipiul Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta isi desfasoara activitatea in 25 de pavilioane, 16 dintre acestea fiind construite in 1902, iar restul intre anii 1930-1977, in timp ce singura cladire mai noua, in care functioneaza momentan UPU, dateaza din anul 2005.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter