RO EN
The cart is empty

C&W: Crestere cu 25% a evaluarilor imobiliare in 2019, respectiv 5 miliarde euro

Departamentul de evaluari al firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a evaluat in 2018 proprietati cu o valoare cumulata de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere a volumului evaluarilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro.
Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox: „Piata imobiliara locala si-a continuat perioada pozitiva, cu o cerere solida pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat si in valoarea proprietatilor. Dupa un an 2018 cu un volum de activitate consistent, in care ne-am extins baza de clienti, colaborand cu o buna parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice si cladiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea pozitiei pe piata si cresterea in continuare a volumului de evaluari, spre nivelul de 5 miliarde de euro. In acelasi timp, o atentie deosebita o vom acorda dezvoltarii echipei si imbunatatirii activitatii.”
Echipa de evaluari a Cushman & Wakefield Echinox este formata in prezent din opt membri cu o experienta medie de peste 15 ani in domeniu. Totodata, firma acopera sectorul evaluarilor la nivel national printr-o retea locala de 20 de colaboratori specializati in rapoarte pentru garantarea imprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.
Printre clientii reprezentativi ai departamentului de evaluari al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numara o serie dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori din piata imobiliara locala. Potrofoliul de proprietati analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafata inchiriabila cumulata de peste 1,5 milioane de metri patrati, reprezentand peste 40% din stocul de retail la nivel national.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter