RO EN
The cart is empty

BAUELEMENTE: Investitie de 5 milioane de euro intr-o noua fabrica de prefabricate

Bauelemente, producator de elemente prefabricate din beton, a finalizat o investitie de 3,5 milioane de euro intr-o fabrica langa Ploiesti, in Aricestii Rahtivani. Aici se produc stalpi din beton precomprimat (spalieri) pentru agricultura, mai precis pomicultura si viticultura. Compania, membra grupului Baupertner, este singurul producator din Romania pentru acest tip de produs si cel mai mare din Sud-Estul Europei.
Bauelemente a inceput productia de stalpi din beton precomprimat (spalieri) pentru agricultura in 2008. Atunci, pentru diversificarea gamei de produse, a realizat o investitie initiala de 1,5 milioane de euro.
Pana in prezent, investitia Bauelemente in fabrica dedicata prefabricatelor de beton pentru agricultura insumeaza 5 milioane de euro, dintr-un total de peste 10 milioane euro investiti in productia de prefabricate din beton.
Banii pentru aceste investitii vin din fonduri proprii si au creat 175 de locuri de munca, dintre care 17 sunt in noua facilitate de productie.
„Investitia este importanta mai ales daca este privita in contextul programelor de reconversie in viticultura si pomicultura unde stalpii din beton precomprimat (spalierii) sunt un element esential. Programele de reconversie sunt desfasurate cu finantare din partea Uniunii Europene si au ca scop cresterea competitivitatii producatorilor agricoli” declara Calin Bailuc, manager Bauelemente.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter