RO EN
The cart is empty

ARCELORMITTAL: Investitie de 3 milioane de euro pentru modernizarea otelariei

ArcelorMittal Galati a investit trei milioane de euro pentru implementarea unui proiect de modernizare a Otelariei, care vizeaza cresterea eficienței energetice a Combinatului. Noua pompa de vid, de ultima generatie, care deserveste instalatia R.H. de metalurgie secundara a Otelariei, susține cresterea eficienței operaționale a unitații si asigura un tratament mai bun oțelului lichid. De asemenea, aceasta investiție aduce predictibilitate in aprovizionarea cu abur.
“Un aspect major al strategiei noastre este cresterea eficientei energetice si - in acest fel - imbunatațirea competitivitații la nivel local si regional”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati. “Investiția va sprijini atat strategia noastra de reducere a costurilor, cat si cea de imbunatatire a calitatii tablei produse la Galati. Astfel, vom continua sa crestem competitivitatea, sa ne consolidam pozitia in regiune si raspundem cerințelor clientilor nostri”.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter