RO EN
The cart is empty

ALUTERM GROUP: Implicare intr-un proiect important de interes public

Pentru a putea gazdui Festivalului Olimpic al Tineretului European de iarna (FOTE) Romania a investit in ultimii 3 ani peste 400 de milioane de lei in infrastructura turistica si sportiva. Schimbarile aduse de aceste investitii participa activ la imbunatatirea imaginii de tara a Romaniei. Unul dintre proiectele de succes este Centrul de sarituri cu schiurile Rasnov, singurul din Europa de Sud-Est acreditat de Federatia Internationala de Schi (FIS). Evaluarile finale ale echipelor tehnice ale Comitetului Olimpic European au validat Romania pentru a gazdui in luna februarie a anului 2013 Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

Printre companiile romanesti care au participat la acest proiect se afla si Aluterm Group care a furnizat prin divizia Makroplast policarbonatul utilizat la constructia panourilor de protectie de la Trambulina K90. La proiectul de constructie al acestei trambuline de la Rasnov s-au imbinat cerintele de siguranta cu cele estetice prin folosirea placilor de policarbonat compact la sistemele de panouri laterale de protectie. Astfel, 325 de metri patrati de policarbonat cu grosimea de 8 mm si 140 de metri de policarbonat compact de 10 mm vor proteja schiorii, dar si spectatorii din complexul sportiv.

 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter