RO EN
The cart is empty

TRANSILVANIA CONSTRUCTII: Venituri de 29 milioane de lei

Societatea Transilvania Constructii SA, din Cluj-Napoca, a inregistrat - in 2009 - o cifra de afaceri de aproximativ 29 milioane de lei, in scadere cu peste 50% fata anul 2008, cand nivelul acesteia a fost de circa 59 milioane de lei. La inceputul anului curent, compania estima o scadere cu 21% a cifrei de afaceri, respectiv consemnarea unui nivel al veniturilor de 46,6 milioane de lei. Potrivit reprezentantilor firmei, rezultatul financiar a fost influentat decisiv de activitatea scazuta de la sfarsitul lui 2009 si de diferentele nefavorabile de curs valutar aferente datoriilor in valuta.
In prezent, societatea efectueaza lucrari la urmatoarele obiective din Cluj-Napoca: un ansamblu mixt format din 5 imobile si spatii de birouri, stadionul Ion Moina, un centru de intretinere/tratare a cainilor, o parcare supraterana, reparatii capitale la Clinica de Chirurgie nr. 1, reabilitarea termica a unor blocuri etc. Informatii suplimentare, la www.transilvaniaconstructii.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter