RO EN
The cart is empty

ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj Cluj

Grupul EnergoBit, din Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante companii autohtone cu activitati in domeniile antreprenoriatului de instalatii electrice si productiei de echipamente specifice, a anuntat preluarea firmei Elm Electromontaj Cluj, specializata in executia de lucrari de constructii-montaj in domeniul energetic. Potrivit oficialilor EnergoBit, se asteapta avizarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei, proiectul facand parte din planurile de extindere ale grupului. Numarul de proiecte contractate de societate a crescut semnificativ in ultima perioada, in special in domeniul executiei de parcuri eoliene, o prioritate a companiei fiind reprezentat de consolidarea pozitiei pe aceasta piata. "Suntem optimisti in ceea ce priveste domeniul energiilor regenerabile si ne implicam in constructia de parcuri eoliene, fiind parteneri la executia a 13 astfel de investitii in toata tara, in calitate de antreprenor, proiectant sau consultant", a declarat Ionut Barsan, director de marketing al EnergoBit, cu ocazia prezentei la evenimentul Renexpo South-East Europe, care a avut loc la finele anului trecut.
In 2010, EnergoBit a realizat o cifra de afaceri de 97 milioane de euro, avand peste 400 de angajati.
Potrivit datelor publicate pe portalul Ministerului Finantelor Publice, compania Elm Electromontaj a inregistrat, in 2009, incasari de circa 8 milioane de euro, avand un numar de circa 300 salariati. Informatii suplimentare, la www.energobit.com, www.elm.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter