RO EN
The cart is empty

DAFORA: Contract de 67 milioane de lei pentru reabilitarea canalizarilor din Medias

Dafora SA, din Medias, a incheiat - recent - un contract cu societatea Apa Tarnavei Mari SA, din localitate, privind executia lucrarilor de reabilitare/extindere a retelelor de apa si canalizare din municipiu. Lucrarile vor fi realizate impreuna cu firma Hidroconstructia SA (din Bucuresti), in calitate de asociat, si vor consta in modernizarea a 89 de kilometri de conducte de apa si retele de canalizare, reabilitarea a doua statii de pompare a apei si a unui rezervor, construirea a doua rezervoare si a 9 statii de pompare a apei uzate.
Valoarea totala a contractului este de peste 67 milioane de lei. Lucrarile de constructie vor fi incepute in luna martie a.c. si se vor derula pe o perioada de 42 de luni (30 de luni reprezinta durata efectiva de executie, iar 12 luni - cea de notificare a defectiunilor). Compania Dafora SA, specializata in executia de lucrari de foraje, de constructii civile, industriale, aeroportuare si de infrastructura, estimeaza - pentru intregul an financiar 2009 - venituri totale de aproximativ 200 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.dafora.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter