RO EN
The cart is empty

CONSTRUCTII NAPOCA SA se listeaza la Bursa de Valori Bucuresti

Conducerea Societatii de Constructii Napoca SA (SC Napoca SA), companie implicata in constructia noii piste a aeroportului din Cluj-Napoca, a aprobat recent efectuarea demersurilor legale necesare in vederea admiterii la tranzactionare a actiunilor firmei, pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), pana in prezent compania fiind listata in cadrul Rasdaq. Potrivit hotararii luate recent de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, decizia a fost luata "in urma dezbaterii situatiei create de lipsa cadrului legal de functionare a pietei Rasdaq si a raportului privind cadrul juridic aplicabil tranzactionarii actiunilor pe o piata reglementata, respectiv a tranzactionarii in cadrul unui sistem alternativ, precum si cu privire la pietele reglementate si sistemele alternative pe care pot fi tranzactionate actiunile societatii". SC Napoca SA este prima firma listata pe Rasdaq care a decis sa se transfere pe piata principala a bursei, de la adoptarea Legii nr. 151 de desfiintare a acestei piete, masura ce a fost luata in luna octombrie 2014.
Compania de constructii, detinuta in proportie de 76% de omul de afaceri Ioan Bene, a incheiat anul 2013 cu afaceri totale de 111 milioane de lei si un profit net de 8 milioane de lei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter