RO EN
The cart is empty

CONSTRUCTII BIHOR: Investitie intr-o statie de mixturi asfaltice

Constructii Bihor SA, din Oradea, a inregistrat - in perioada ianuarie-septembrie 2009 - o cifra de afaceri neta de peste 40 milioane de lei, in scadere fata de intervalul similar din 2008, cand nivelul acesteia a fost de aproximativ 53 milioane de lei. Ponderea cea mai mare in nivelul cifrei de afaceri au avut-o lucrarile de constructii (84,54%) si productia de betoane/mortare (11,2%).
Reprezentantii societatii apreciaza concurenta de pe piata ca fiind puternica, iar dinamica cererii - negativa, cauzata de criza economica care a avut un impact major asupra segmentului specific. Recent, societatea a aprobat accesarea unei finantari nerambursabile in vederea achizitionarii unei statii de mixturi asfaltice in cadrul Programului Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013. Infiintata in anul 1991, societatea Constructii Bihor SA este specializata in executia de lucrari de constructii-montaj, in productia de agregate sortate, betoane, mortare si activitati conexe. Informatii suplimentare, la www.constructiibihor.ro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter