RO EN
The cart is empty

COLAS: Diminuare a veniturilor pe fondul prelungirii sezonului rece

Colas (Franta), compania de constructii de infrastructura a grupului Bouygues, a realizat, in primele trei luni din 2010, venituri de 1,82 miliarde euro, in scadere cu 7,3% fata de intervalul similar din anul anterior. Colas a consemnat diminuari ale cifrelor de afaceri pe toate pietele ]n careeste prezenta, din cauza reducerii numarului de lucrari publice si private. Cele mai importante venituri au fost obtinute in Franta, respectiv 1,22 miliarde euro (-5,9%), in timp ce - la nivel international - s-au raportat vanzari de 605 milioane de euro (-10,1%). Rezultatele au fost cauzate, de asemenea, de conditiile meteo nefavorabile desfasurarii lucrarilor de executie din perioada ianuarie - martie a.c., in Franta, Europa si America de Nord. Programele de stimulare a pietei specifice, implementate in Franta si SUA, au avut o contributie benefica asupra afacerilor Colas, insa acestea nu au compensat in totalitate pierderile.
Compania este prezenta si in tara noastra, prin Colas Romania, care are in derulare proiecte de infrastructura importante. Prin subsidiara SCCF Iasi, societatea va realiza o artera rutiera de 13 km in orasul Suceava, contractand, totodata, serviciile de proiectare si construire aferente sectorului de autostrada Cernavod[ - Medgidia. Informatii suplimentare, la www.colas.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter