RO EN
The cart is empty

Liviu Bostan este noul presedinte al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice

Liviu Bostan (56 de ani) a fost numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice (ANAP), cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Citu publicata, vineri, in Monitorul Oficial.
Liviu Bostan il inlocuieste pe Eugen Stefan-Dorel Cojoaca, eliberat din functia de presedinte al ANAP tot prin decizia premierului.
Anterior, Liviu Bostan a detinut functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului National de Administratie (INA). Este absolvent al Facultatii de matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti si a urmat studii postuniversitare de specializare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, are numeroase specializari si perfectionari in domenii precum: management, formare de formatori, management de proiect in cadrul unor institutii de invatamant si organizatii de profil, din tara si din strainatate.
Liviu Bostan are o vasta experienta in sectorul public, ocupand functii de: profesor de matematica, inspector scolar, viceprimar al municipiului Focsani, consilier judetean, consilier parlamentar, consilier la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratie, consilier al ministrului, precum si in sectorul privat, in domeniul asigurarilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter