RO EN
The cart is empty

EXPO ARAD: Targul Confort Construct / Instal va avea loc in martie 2010

Expo Arad International organizeaza, in perioada 11 - 14 martie 2010, a XVI - a editie a evenimentului Confort Construct / Instal - targ international de constructii si instalatii, Salonul Protect (echipamente si servicii pentru protectia muncii, salon de sisteme de paza si protectie) si Salonul Tehnic. Acesta din urma va cuprinde prezentarea unor companii ce activeaza in domeniile: inginerie mecanica, angrenaje si transmisii mecanice, echipamente pneumatice si hidraulice, pentru producerea energiei electrice si termice, electronica si automatizari, metalurgie, echipamente de sudura.
Prima editie a manifestarii Confort Instal s-a realizat in anul 1993. Expozitia a ajuns sa reuneasca, la ultima editie, peste 90 de firme. In cadrul acestui eveniment vor fi organizate conferinte, prezentari de produse, demonstratii practice ale utilajelor etc. Suprafata interioara a expozitiei va fi de 3.100 mp, iar cea exterioara de 25.000 mp. Manifestarea se adreseaza, in primul rand, companiilor din zona de vest a tarii, respectiv din judetele Arad, Bihor, Cluj, Maramures, Zalau, Sibiu, Hunedoara, Alba, Caras Severin. Informatii suplimentare, la www.expoarad.ro

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter