RO EN
The cart is empty

CNSC: Scadere de 20% a numarului constestatiilor licitatiilor publice, in 2011

Numarul contestatiilor depuse de operatorii economici la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) in 2011 a scazut cu 20% fata de nivelul consemnat in 2010, pana la 6.293 de documente. "Diminuarea a fost determinata de modificarile legislative in domeniul achizitiilor publice care permit autoritatii contractante sa retina contestatorului o anumita suma din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului in contextul in care Consiliul respinge contestatia", se arata in cel mai recent raport de activitate emis de CNSC. De asemenea, in 2011 organismul a emis 6.000 de decizii (din care 599 au hotarat suspendarea procedurilor de achizitie publica), fiind, astfel, solutionate 6.456 de dosare.
CNSC este un organism independent cu activitate administrativ - jurisdictionala, al carui domeniu de activitate este reprezentat de solutionarea contestatiilor formulate de operatorii economici in cadrul procedurilor de achizitii publice. Informatii suplimentare, la www.cnsc.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter