RO EN
The cart is empty

Cifra de afacere in crestere pentru Instcomp SA

Instcomp SA, din Suceava, a inregistrat – in primul semestru din 2008 – o cifra de afaceri de aproximativ 5,4 milioane de lei, in crestere comparativ cu perioada similara a anului trecut cand societatea a realizat venituri de peste 4 milioane de lei. In prima jumatate a a.c., firma a investit in achizitia de utilaje / instalatii de lucru, mijloace de transport etc. Compania detine terenuri cu o suprafata cumulata de 14.193 mp in localitatile Suceava, Falticeni, Radauti, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei si Siret. Principalii beneficiari ai lucrarilor executate de societate sunt consiliile locale / judetene, persoane juridice si fizice, astfel: SNTGN Transgaz Medias, Nord Gaz Radauti, E-on Gaz Romania SA, Cometex SA Suceava, Minbucovina SA Vatra Dornei.
***
Societatea Instcomp SA a fost infiintata in anul 1991 si are ca principal domeniu de activitate executia lucrarilor de instalatii electrice, tehnice, sanitare, de ventilatie, de gaz metan, retele termice / de termoficare, conducte de alimentare cu apa, magistrale si statii de gaz metan s.a. Informatii suplimentare, la www.instcomp.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter