RO EN
Košík je prázdný

HCM: Livrarile in China, de doua ori mai mari decat cele din Europa

Hitachi Construction Machinery (HCM), companie specializata in productia si comercializarea de excavatoare, autocamioane de mare capacitate, instalatii de sapare a tunelurilor etc., a raportat pentru primul semestru al anului fiscal 2009-2010 vanzari nete in Europa de 30,7 miliarde yeni (340 milioane USD), in scadere cu 54% fata de intervalul similar din 2008-2009. Livrarile din Federatia Rusa, Africa si Orientul Mijlociu s-au diminuat cu 80%, pana la nivelul de 12 miliarde yeni (151 milioane USD). O pozitie intermediara este ocupata de vanzarile realizate in America de Nord si de Sud, care au insumat 19,7 miliarde yeni (218 milioane USD).
Trebuie remarcata cresterea substantiala a ponderii in cifra de afaceri a companiei japoneze a livrarilor catre zona Asiei si Oceaniei, din care cea mai mare parte a fost aferenta Chinei (62,2 miliarde yeni, adica 690 de milioane USD), dublu fata de totalul cifrei de afaceri din Europa si de aproape trei ori mai mult decat in statele din cele doua Americi. Produsele companiei japoneze sunt disponibile in Romania prin intermediul societatii Starwest, din Oradea. Informatii suplimentare, la www.hitachi-c-m.com, www.starwest.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter