RO EN
Košík je prázdný

HARSCO: Majorare de 4% a vanzarilor in primele sase luni

Harsco Corporation (SUA), companie cu profil industrial diversificat, a obtinut, in primele sase luni ale acestui an, venituri totale de 1,53 miliarde USD, in crestere cu 4% fata de nivelul din 2009 (respectiv 1,47 miliarde USD). Rezultatele sunt optime, avand in vedere contextul economic dificil din prima jumatate a anului, marcat de lipsa de lucrari noi de constructii, mai ales in Marea Britanie, Irlanda si SUA. Din punct de vedere al structurii, cel mai profitabil sector a ramas cel de infrastructura (Harsco Infrastructure), care a realizat aproape jumatate din veniturile grupului (592,5 milioane USD), urmat de Harsco Metals (497,8 milioane USD) si divizia de cai ferate - Harsco Rail (154,14 milioane USD).
Concernul american este reprezentat in tara noastra de compania Harsco Infrastructure Romania, filiala autohtona a Harsco Infrastructure, care inglobeaza firmele SGB si Hünnebeck (cu activitati in Europa, Asia si America). Societatea este specializata in productia, comercializarea si prestarea de servicii pe pietele de cofraje, esafodaje si accesorii pentru constructii. Hünnebeck (cu sediul in Germania) este prezenta in Romania din 2008, cand a preluat firma Baviera, din Cluj-Napoca. Societatea s-a pozitionat ca furnizor de cofraje pentru proiecte de infrastructura, printre cele mai importante lucrari unde a distribuit sisteme fiind Autostrada Transilvania, stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca si barajul Tarnita-Cluj. Informatii suplimentare, la www.harsco.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter