RO EN
Košík je prázdný

HAITI: Fonduri de 14 miliarde USD necesare pentru reconstructie

Pentru reconstructia statului Haiti, afectat de cutremurul de la inceputul lunii ianuarie a.c., sunt necesare fonduri de aproximativ 14 miliarde USD, conform unei estimari preliminare realizate de Inter-American Development Bank (IDB). Suma va fi destinata refacerii infrastructurii tarii, a locuintelor, scolilor, drumurilor, porturilor si aeroporturilor. Studiul confirma faptul ca "dezastrul din Haiti este, probabil, cel mai distructiv din istoria moderna. Amploarea daunelor impune, astfel, o coordonare fara precedent a efortului financiar al donatorilor".
Un alt raport indica faptul ca tarile afectate de astfel de fenomene vor traversa o perioada de regres economic ce ar putea dura zeci de ani, timp in care este posibil ca Produsul Intern Brut sa scada cu pana la 30%. Pe data de 12 ianuarie 2010, in statul Haiti a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter, numarul victimelor ajungand la 230.000 de persoane. Informatii suplimentare si donatii, la www.habitat.ro  

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter