RO EN
Košík je prázdný

GALECO: Se cauta parteneri la nivel judetean pe piata din Romania

Compania Galeco, avand sediul in orasul Cracovia - Polonia, specializata in proiectarea, productia si distributia retelelor de drenare a apei pluviale, cauta parteneri (colaboratori si distribuitori) pe piata din Romania. "Oferim conditii avantajoase de colaborare: o gama variata de sortimente, livrare la timp, modalitati de plata eficiente etc.", se arata intr-un comunicat al grupului. Cele mai importante produse ale societatii sunt reprezentate de sistemele de jgheaburi, confectionate din otel si PVC, ale caror margini sunt indoite spre interior, pentru a preveni revarsarea apei in cazul unor precipitatii abundente. De asemenea, sunt rezistente la defectiuni mecanice, decolorare, coroziune si la actiunea mai multor acizi, baze, saruri sau alti compusi care pot fi solubili in apa de ploaie. Compania poloneza este activa pe pietele externe din anul 2001. In Romania si Republica Moldova, firma este prezenta prin intermediul subsidiarei Galeco Transilvania, produsele grupului fiind disponibile prin filiale si in Ungaria (Galeco Ungaria), Ucraina, Federatia Rusa, Belarus, Letonia, Kazahstan, Lituania, Cehia si Slovacia. Informatii suplimentare, la www.galeco.info si in revista "Piata poloneza de constructii".
***
Publicatia "Piata poloneza de constructii" este disponibila in limba romana, fiind difuzata impreuna cu editia iulie-august a revistei "Agenda Constructiilor", catre parteneri si abonati. Editata in 48 de pagini, policromie, "Piata poloneza de constructii" contine informatii de actualitate din domeniu si oportunitati de afaceri/colaborare cu firme specializate. Informatii suplimentare, la tel.: 021/336.04.16. Pentru a lectura publicatia in format PDF, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter