RO EN
Košík je prázdný

DEDEMAN: Estimari de crestere cu 15% a afacerilor, in 2010

Reteaua de magazine de bricolaj Dedeman, cu sediul in Bacau, a anuntat mentinerea veniturilor din 2009 la nivelul celor din anul anterior, in contextul in care segmentul de activitate specific a consemnat un declin de 25%. Conform datelor publicate pe Ministerul Finantelor, societatea a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 910,3 milioane de lei. Pentru anul in curs, reprezentantii companiei estimeaza majorarea acesteia cu 15%, in special datorita inaugurarii celor patru centre comerciale din Brasov, Craiova, Arad si Timisoara, aflate in executie. Dedeman a anuntat, recent, deschiderea celui de-al 17-lea magazin, pe B-dul Grivitei nr. 1T din Brasov, in urma unei investitii de 16 milioane de euro. Acesta este situat pe un teren cu o suprafata de 45.000 mp, beneficiind de o arie de vanzare de 17.000 mp (cea mai extinsa din reteaua proprie), unde vor fi vandute materiale de constructii (gresie si faianta, instalatii si echipamente termice / sanitare / electrice, decoratiuni interioare etc.) si pentru gradinarit. "Planurile de extindere a companiei raman neschimbate in conditiile in care economia este, inca, in recesiune. La sfarsitul anului 2010 vom avea 20 de magazine in cadrul retelei Dedeman", a declarat Dragos Paval, presedinte al societatii.
De asemenea, strategia de dezvoltare a retelei prevede un numar de 30 de magazine Dedeman pana in anul 2015. informatii suplimentare, la www.dedeman.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter