RO EN
Košík je prázdný

ACCESOR: Previziuni de stabilizare a vanzarilor in perioada urmatoare

Pentru 2010, compania Aceesor, din Bucuresti, producator si distribuitor de echipamente electrice, estimeaza doar o stabilizare a vanzarilor in raport cu nivelul din 2009, din cauza previziunilor generale negative si a ineficientei masurilor guvernamentale pentru redresare. "Aceasta situatie se va mentine si in urmatorii cinci ani, singura solutie viabila fiind scaderea taxelor pentru atragerea investitorilor straini. Segmentul caruia ne adresam este, preponderent, al constructiilor industriale, previziunile de stabilizare bazandu-se pe faptul ca volumul lucrarilor din domeniu nu va mai scadea fata de anul trecut. O dificultate majora este recuperarea creantelor pentru produsele livrate, in special din partea clientilor care au contracte cu statul si ale caror lucrari nu au fost, inca, achitate", a declarat Victor Dumitriu, director de productie al companiei. Din punct de vedere al regiunilor de livrari, Accesor este prezenta (in mod direct sau prin distribuitori) in majoritatea marilor orase din tara. In ultima perioada, managerii firmei au constatat o stabilizare a activitatii in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, in timp ce in regiunile din Moldova, Maramures si judetul Bihor activitatea este in scadere. Principalul beneficiar direct al produselor companiei este Electrica SA, iar produsele importate sunt fabricate de companii precum 3M (mansoane, terminale, benzi etc.), Gerhard Petri - Cehia (papuci si mufe din aluminiu), Baur (din Austria), Intercable (din Italia), Katimex Germania etc.
***
Accesor produce si comercializeaza accesorii pentru cabluri de transport al energiei electrice din 1997, printre activitatile firmei aflandu-se si importul / distributia de mansoane, terminale, elemente de conectica si scule aferente, inclusiv aparate de testare si diagnoza pentru cabluri etc. Informatii suplimentare, la www.accesor.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter