RO EN
Košík je prázdný

SCHOTT: Vitraje speciale Narima, in 6 combinatii coloristice

Narima reprezinta un model de sticla speciala, deosebit de apreciata de arhitecti, datorita efectelor coloristice pe care le confera obiectivelor in cadrul carora este utilizata. Din punct de vedere tehnic, performantele sunt obtinute prin aplicarea metodei scufundarii unei serii de straturi foarte subtiri de oxixi metalici. Aceasta tehnologie moderna asigura obtinerea unei reflexii in selective, prin intercalarea straturilor inalt refractare cu cele avand un indice de refractie scazut. Procedeul de fabricatie garanteaza obtinerea unor caracteristici de rezistenta la zgariere si la actiunea unor factori chimici de agresiune. Modelul, avand caracteristici de selectivitate a radiatiilor, este disponibil la dimensiuni maxime de 3.770 mm x 1.770 mm si grosimi de 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm 10 mm si 12 mm. Narima se utilizeaza pentru constructia de fatade cortina si executia de elemente de compartimentare. Pana in prezent, pe piata au fost livrate 6 combinatii Narima, incluse in 3 grupe principale (auriu/albastru, albastru/verde si albastru/argintiu), fiecare cu tranzitii prin diverse nuante de portocaliu si rosu.

Tel:021/322.29.07 | Fax: 021/322.21.23 | e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter