RO EN
Košík je prázdný

Schneider Electric lanseaza noua generatie de comutatoare de sursa automate ATSE

Schneider Electric, liderul transformarii digitale a managementului energiei si automatizarii, a anuntat lansarea urmatoarei generatii de echipamente de comutare a sursei (ATSE) TransferPacTTM - o gama de comutatoare automate de sursa, inteligente, de mare viteza, compacte si modulare, care ofera o scalabilitate sporita si performante robuste.
Proiectat in conformitate cu IEC 60947-6-1, TransferPacT este un ATSE clasa PC, disponibil de la 32A, pana la 160A, 2, 3, 4 poli cu o tensiune nominala de functionare de 220-440V.
Familia de produse TransferPacT este disponibila in doua variante diferite: Automat si Automat Activ. TransferPacT Automat ofera setari rapide si o interfata usor de vizualizat, in timp ce TransferPacT Automat Activ ofera o functionalitate mai cuprinzatoare, avand un controler si afisaj incorporat, dar si optiunea de extindere la un HMI extern.
Scalabilitatea pe care o ofera TransferPacT permite unui utilizator sa extinda o solutie de comutare a surselor, astfel incat sa poata fi adaugate si module de comutatie pe masura ce creste cererea, iar actualizarile pot fi programate fara intreruperea alimentarii.
Caracteristicile TransferPacT includ:
- Disponibilitate si eficienta sporite ale energiei electrice, stimulate de conectivitate si securitate cibernetica;
- Timpul de functionare este maximizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare care asigura viteze de transfer <500 ms;
- Designul compact si robust ajuta TransferPacT sa functioneze in cele mai dure medii, cu temperaturi de functionare de la -25°C, si pana la 70°C;
- Un DPS incorporat si un fir de detectie - in acest fel utilizatorii se bucura de o economie de timp de 30% la instalare si punere in functiune.
Solutiile EcoStruxureTM bazate pe IoT colecteaza si analizeaza datele ATSE in timp real, prin intermediul conectivitatii wireless, oferind operatorilor o analiza proactiva - mai degraba decat preventiva - a intretinerii.
Avand in vedere performanta sa robusta si fiabila, care mentine continuitatea alimentarii cu energie electrica, TransferPacT a fost conceput special pentru sectorul cladirilor, unitatilor sanitare, centrelor de date si transporturilor.
Cu noua generatie a familiei de produse TransferPacT, Schneider Electric isi reconfirma angajamentul de a maximiza timpul de functionare si de a spori siguranta, fiabilitatea si conectivitatea pentru profesionistii din industrie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter