RO EN
Košík je prázdný

ROTOX ROM SRL: Centru pentru racirea si procesarea ramelor sudate, tip ROTOX ZOR 941

Prezentat in cadrul manifestarii expozitionale “Fensterbau/ Frontale - 2008” - Nurnberg, utilajul Rotox ZOR 941 reprezinta un concept nou, menit sa optimizeze ciclul de productie a ferestrelor cu profile din PVC. Echipamentul, comandat numeric, substituie masa de racire din cadrul liniilor de sudura si debavurare, efectuand - in acelasi timp - urmatoarele operatii: frezare a gaurilor de drenaj al apei si de aerisire; executia gaurilor de fixare a montantilor; realizarea pe tocuri si cercevele a orificiilor pentru montajul balamalelor. Asistarea CNC a tuturor acestor operatii permite executia de lucrari cu o acuratete deosebita. Centrul poate prelucra rame din profile PVC cu dimensiuni cuprinse intre 500 mm x 500 mm si 2.500 mm x 3.000 mm.

Tel/Fax : 021/310.24.90; 021/313.73.30 | e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter