RO EN
Košík je prázdný

ERCOROM TREND SRL: Masa de montat feronerie KT 804

Echipamentul KT 804 include raft pentru depozitarea reperelor si unitate automata de insurubare, dotata cu magazie proprie. Acesta are posibilitatea de a efectua automat cele 3 gauri pentru cremon, inclusiv prin ranforsare. Efectuarea gaurilor se realizeaza dintr-o singura operatie, prin intermediul unei freze cu 4 taisuri, avand un diametru de 12 mm. KT 804 are in dotare o stanta pneumatica, cu ajutorul careia se pot realiza si gaurile pentru balamale. Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de inclinare a mesei la un unghi de 45 de grade, pentru a se obtine o crestere a ergonomiei. Dimensiunile utilajului sunt de 2.030 mm x 1.500 mm x 2.000 mm. Montajul unui sistem oscilobatant se poate executa in 2 minute si 30 de secunde..

Tel: 021/326.54.70 | Fax: 021/326.54.70 | e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter