RO EN
Košík je prázdný

ANTICOROSIV: Placile Carboplak, o alternativa pentru utilizarea sticlei

Compania Anticorosiv, din Bucuresti executa o gama diversa de materiale de protectie anticorosiva, destinate atat aplicatiilor industriale, cat si celor comerciale/rezidentiale. Unul dintre produsele promovate in prezent, care poate fi utilizat in industria de tamplarie termoizolanta si in sectorul de fatade cortina, este reprezentat de materialul din policarbonat Carboplak. Placile sunt recomandate pentru executia de cupole, luminatoare, copertine, panouri solare, pereti cortina, elemente de compartimentare, sere etc.
De asemenea, o aplicatie interesanta este aceea a constructie a panourilor fonoizolante, ce asigura protectia fonica a autostrazilor. Placile celulare de tip multistrat sunt fabricate prin procesul de extrudare si sunt disponibile la dimensiuni de 2.100 mm x 6.000 mm si 2.100 mm x 3.000 mm. Principalele proprietati fizice sunt constituite de rezistenta deosebita la impact si protectia impotriva actiunii radiatiilor ultraviolete. De asemenea, placile Carboplak au o rezistenta termica deosebita, care le recomanda pentru folosirea in domeniul tamplariei. Din punct de vedere coloristic, produsele sunt disponibile intr-o gama diversa de nuante (opal, bronz, albastru, maro, verde, alb, gri), precum si in varianta transparenta. Anticorosiv ofera o garantie pentru pastrarea caracteristicilor de transmisie a radiatiei luminoase in conditii optime timp de 10 ani. Informatii suplimentare, la www.polycarbonat.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter