RO EN
Košík je prázdný

RECTICEL: Crestere cu 6,4% a vanzarilor de produse termoizolante

Compania Recticel (din Belgia), care desfasoara activitati in domeniul materialelor izolatoare pentru constructii, a realizat vanzari de 1,27 miliarde euro in 2009, in scadere cu 17,9% in comparatie cu anul anterior. Cea mai semnificativa diminuare a fost raportata pe segmentul auto (-39%). Vanzarile de spume flexibile (divizie care reprezinta aproximativ 50% din afacerile grupului) s-au diminuat cu 11,6% - pana la o valoare de 570,6 milioane de euro. Cifra de afaceri a acestui departament a fost afectata de climatul economic nefavorabil, in special pe pietele din Europa de Vest. Afacerile din cadrul segmentului de materiale izolatoare pentru constructii au sporit cu 6,4%, la 166,5 milioane de euro, din care 150,5 milioane de euro au reprezentat vanzarile de produse specifice pentru cladiri (+8,9%), majorare sustinuta de implementarea programelor guvernamentale de reabilitare termica. Pentru a contracara efectele nefavorabile ale contextului economic asupra companiei, reprezentantii Recticel au intreprins masuri de reducere a costurilor, minimizare a investitiilor si restructurare a activitatii de productie.
Concernul este reprezentat pe piata autohtona a constructiilor de Eurofoam Romania, cu sediul in Sibiu. Informatii suplimentare, la www.recticel.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter