RO EN
Košík je prázdný

AKZONOBEL estimeaza cresterea afacerilor la 2,1 milioane de euro

Cifra de afaceri a diviziei de vopsele pulbere din cadrul AkzoNobel Romania (consemnata in 2009) a fost de 1,9 milioane de euro, pentru acest an reprezentantii societatii estimand o crestere a acesteia pana la 2,1 milioane de euro. "Anul trecut a fost marcat de o stagnare a vanzarilor, in conformitate cu involutia pietei, insa suntem increzatori intr-o usoara crestere a veniturilor nete in 2010. Totodata, acest an este unul deosebit de important pentru companie, deoarece vom lansa a patra editie a gamei internationale Collection Futura. Aceasta este reinnoita o data la trei ani, cu ajutorul institutului de cercetare - Peclers, din Paris", a declarat Anamaria Hodorogia, specialist de marketing al AkzoNobel Powder Coatings. Noile produse vor fi ecologice, respectand normele internationale de protectie a mediului si vor avea 50 de culori, fiind destinate unor aplicatii pentru cladirie rezidentiale. Caracteristica de baza a sistemelor de finisare este durabilitatea, noile vopsele avand o rezistenta de cinci ori mai mare decat cele obisnuite. "Expertii in tendinte subliniaza faptul ca verdele este noua culoare emblematica a viitorului, astfel incat o mare parte a vopselelor din colectie contin nuante din aceasta paleta cromatica, numele produselor fiind inspirat de regiuni tropicale, precum Sanaga si Irrawaddy", a precizat reprezentantul firmei.
Din punct de vedere tehnic, toate materialele din Collection Futura 2010-2013 au la baza tehnologia Ultradurabila Interpon D2525, care indeplineste atat cerintele standardului european Qualicoat Class 2, GSB Master, cat si normele americane AAMA 2605-05. "Este important de mentionat, de asemenea, faptul ca, in ultimii ani, vopselele din gama Matt au devenit din ce in ce mai populare, inregistrand o crestere anuala a vanzarilor. Totodata, pentru a raspunde cerintelor arhitectilor, atelierelor de vopsire si constructorilor, am creat un nou catalog de culori Interpon D1036 Matt (30), compus din 76 de nuante RAL cu stralucire Matt, mostrele din catalog fiind din aluminiu vopsit. De asemenea, anul trecut am observat si o crestere a vanzarilor de vopsea pulbere cu efect metalizat. AkzoNobel se afla in top «500 Global Fortune», este membra a World Business Council for Sustainable Development si lider de piata - la nivel global - in domeniul vopselei pulbere. Societatea detine peste 25 de fabrici in intreaga lume", a concluzionat Anamaria Hodorogia. Vopselele pulbere AkzoNobel sunt distribuite catre sectoare cheie ale economiei, precum constructii, industria auto, electrocasnice, mobila, IT, instalatii etc. Pentru piata constructiilor, compania comercializeaza produse marca Interpon D, oferind o gama completa de vopsea pulbere premium, ce respecta standardele si specificatiile tehnice din domeniu. Informatii suplimentare, la www.akzonobel.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter