RO EN
Košík je prázdný

Venituri in crestere cu 26% pentru ABB in primele trei trimestre

Grupul ABB, care activeaza in industria de automatizari, a raportat un profit de 2,9 miliarde dolari (circa 2,24 miliarde euro) in primele trei trimestre ale acestui an (+44% fata de perioada similara din 2007). Rezultatele au fost obtinute datorita performantelor operationale si executiei unui numar mare de comenzi. Veniturile grupului au crescut, in acelasi interval, cu 26%, respectiv la 25,77 miliarde dolari (aproximativ 19,94 miliarde euro). Potrivit registrului propriu de comenzi, compania avea, la finele trimestrului al treilea din a.c., proiecte in valoare totala de 27,2 miliarde dolari (circa 21,05 miliarde euro), indicator superior cu 23% celui corespunzator intervalului similar din 2007.
***
Grupul elvetiano-suedez ABB produce echipamente pentru industrie, tehnologie energetica si automatizari. Concernul este prezent in Romania din 1998, prin subsidiara ABB Romania, cu activitati pe segmentele produselor si sistemelor pentru sectorul energetic, automatizarii si roboticii. Informatii suplimentare, la www.abb.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter