RO EN
Košík je prázdný

SA&PE si Tehnostrade vor construi un pod nou peste Siret, cu 30 milioane euro

A fost desemnat castigatorul procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect “Pod nou de la Cosmesti, peste Siret, pe DN24, km 7+620” (inclusiv varianta de drum nou de aproximativ 5,6 km)”.
Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SC SA&PE CONSTRUCT SRL - SC TEHNOSTRADE SRL, cu pretul de 146.498.575,53 lei fara TVA.
Durata contractului de Proiectare si Executie este de 24 luni, iar perioada de garantie a lucrarilor va fi 120 de luni.
Actualul pod peste raul Siret la Cosmesti (Jud. Galati), a fost construit in perioada 1921-1924. Investitia consta in realizarea unui pod rutier nou peste raul Siret si a unui pasaj peste Calea Ferata pe un traseu diferit decat cel actual amplasat pe DN 24, Tisita - Tecuci - Barlad - Vaslui - Crasna - Iasi, in comuna Cosmesti, judetul Galati, fiind o varianta de ocolire a localitatii Cosmesti in lungime de aproximativ 5,6 km.
Dupa darea in circulatie a podului nou partea carosabila a podului existent va fi dezafectata, acesta urmand sa ramana functional doar pentru Calea Ferata.
De asemenea, acest proiect prevede amenajarea unui pasaj peste calea ferata Marasesti – Tecuci si constructia a 5,6 km de drum nou cu o viteza de proiectare de 80 km/h.
Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila in cel mai scurt timp, dupa indeplinirea formalitatilor legale privind elaborarea si avizarea contractului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter