RO EN
Košík je prázdný

MAKYOL va construi tronsonul 3 al autostrazii Sibiu-Fagaras, cu 1,77 miliarde lei

Compania Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS, din Turcia, a fost desemnata castigatoarea licitatiei pentru constructia tronsonului 3 al autostrazii Sibiu-Fagaras, au anuntat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, si directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Contractul, in valoare de 1,77 miliarde lei (fara TVA) este finantat prin Programul Transport (PT) 2021-2027. Constructorul va avea la dispozitie 48 de luni (12 luni pentru proiectare si 36 pentru executia a lucrarilor) pentru finalizarea celor 17,61 km ai tronsonului cuprins intre Arpasu de Jos (DN1) si Sambata de Sus (DJ105B). Pe traseu vor fi construite inclusiv 27 de structuri de arta, dintre care un pod de o complexitate tehnica ridicata, cu o lungime de 820 de metri.
Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si solutionarea acestora.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter