RO EN
Košík je prázdný

Constructii Erbasu va construi sectorul de autostrada Suplacu de Barcau-Chiribis

Luni, 04.09.2023, ca urmare a finalizarii procesului de evaluare a ofertelor, au fost transmise comunicarile de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului avand ca obiect proiectare si executie pentru finalizarea Autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, Sectiunea 3C: Suplacu de Barcau - Bors, Subsectiunea 3C1: Suplacu de Barcau - Chiribis (km 4+200 - km 30+550).
Oferta declarata castigatoare este cea depusa de aatre Constructii Erbasu SA avand un pret de 884.123.669 lei fara T.V.A. Contractul va fi finantat din fonduri europene nerambursabile.
In cadrul obiectivului de investitii vor fi realizate 8 poduri, 8 pasaje si 3 viaducte, printre care si un pod de o complexitate tehnica ridicata, peste lacul de acumulare, la km 6+655, cu o lungime de aproximativ 1,8 km.
Durata contractului de proiectare si executie este de 24 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare si 18 luni pentru perioada de executaie a lucrarilor.
Perioada de garantie, conform factorului de evaluare licitat de catre ofertantul castigator este de 120 de luni.
Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter