RO EN
Košík je prázdný

CNAIR: Trei oferte au fost depuse pentru modernizarea DN7C - Transfagarasan

 
Au fost depuse trei oferte pentru elaborarea documentatiei de avizare necesare demararii licitatiei de executie pentru modernizarea DN 7C (km 104+000 - km 130+800) - Transfagarasan. Valoarea estimata a contractului, finantat prin Programul Operational Transport 2021-2027, este de 10,14 milioane de lei (fara TVA), durata contractului de proiectare fiind stabilita la 12 luni, din care 9 pentru elaborarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii.
Cele trei oferte au fost depuse de: 
 
  • Specialist Consulting, cu subcontractantii Mondev Real Estate, Geostud, Aduro Impex si Eurocerad International;
  • Total Business Land, cu subcontractantii Electronic Solutions, Vertigo Valuation, Red Wire Concept, RIA Design Consulting, Vireo Enviroconsult si Mega Mühendislik Müsavirlik AS;
  • Rutier Conex XXI, cu subcontractantii EPC - Consultanta De Mediu, Marin G. George Catalin - PFA, Traffic Plan, Helmert, RC Geoproiect si Evalcons Tech.
"Contractul prevede adoptarea unor solutii tehnice corespunzatoare pentru ca circulatia sa fie deschisa pe o perioada cat mai lunga a anului pe sectiunea dintre Piscul Negru si Cabana Balea Cascada. In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele si va desemna castigatorul", a precizat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA.
In acest moment, cele trei oferte se afla in etapa de evaluare tehnica si financiara, faza ce se va incheia pe 18 octombrie 2023.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter