RO EN
Košík je prázdný

CNAIR a desemnat constructorul centurii Sighisoara, investitie de 260 milioane lei

Ofertantul declarat castigator al proiectului de constructie a centurii orasului Sighisoara este Asocierea Clean Prest Activ - T Dancor Romconstruct - ILCI Insaat Sanayi ve Ticarets AS - Proiect-Construct Regiunea Transilvania, care a depus o oferta in valoare de 257,77 milioane de lei (fara TVA).
Durata de executie a contractului este de 38 luni (14 luni pentru proiectare si 24 luni pentru executie). Perioada de garantie oferita de antreprenor este de 60 de luni. Pentru aceasta lucrare DRDP Brasov a primit in total 8 oferte. Dupa publicarea rezultatului in SICAP urmeaza o perioada de 10 zile in care se pot depune contestatii.
Varianta de ocolire Sighisoara este localizata in judetul Mures si are o lungime de 13,057 km si va avea cate o banda pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 la km 108+600 (kilometraj pe DN 13) in partea de est a municipiului, in apropierea localitatii Albesti, dupa care se indreapta catre nord-est revenind in DN 13 la km 123+120 (kilometraj pe DN 13) in apropierea localitatii Hetiur.
Structurile mai importante de pe traseu sunt urmatoarele:
  • la km 0+423 (in zona Albesti) este prevazut un pasaj de 74,12 m pentru traversarea caii ferate si a drumului national DN13;
  • la km 1+870 traversarea raului Tarnava Mare si a paraului Satului se va face printr-un pod de 134,20 m;
  • la km 12+760 (in zona Hetiur) inainte de intersectia cu DN13, Varianta de ocolitoare Sighisoara traverseaza o vale adanca fara curs de apa, pentru traversarea acesteia fiind prevazut un viaduct cu 6 deschideri, lung de 150 m.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter