RO EN
Košík je prázdný

SUNPRO va investi 20 milioane euro intr-o fabrica de ulei, in Galati

Compania elvetiana SunPro va investi 20 de milioane de euro in dezvoltarea unei fabrici de ulei in Galati, pe un teren cu suprafata de 5 hectare. Reprezentantii investitorului si directorul Zonei Libere Galati au semnat, luni, contractul de concesiune pe o perioada de 49 de ani, in prezenta primarului municipiului Galati, Ionut Pucheanu. Lucrarile de constructii sunt programate sa inceapa in catre finalul acestui an, fabrica urmand a deveni operationala in 2024. Noua unitate va genera aproximativ 200 de noi locuri de munca.
"Zona Libera a devenit foarte atractiva in ultimii ani si ma bucur ca avem un nou investitor care va crea noi locuri de munca si va aduce plus valoare orasului nostru. Este inca o dovada ca Galatiul ofera oportunitati foarte bune pentru investitii", a declarat primarul Ionut Pucheanu.
Compania elvetiana Sunpro aprovizioneaza cu ulei de floarea-soarelui 11 state din toata lumea, productia fiind asigurata intr-o unitate de procesare din zona Odessa, Ucraina.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter